19:05, 15 Septembrie 2018
, PRO TV

Rusia isi etaleaza forta. Imagini de la testarea celor mai moderne lansatoare de rachete au fost publicate de Ministerul rus al Apararii - VIDEO


Rusia isi etaleaza forta. Imagini de la testarea celor mai moderne lansatoare de rachete au fost publicate de Ministerul rus al Apararii. 300 de mii de soldati participa la exercitii.Acestea sunt lansatoare multiple de rachete,  Uragan, prezentate la cel mai amplu exercitiu militar efectuat in Rusia, in ultimii 37 de ani. In imagini mai apar cele mai noi obuziere si sisteme antitun, scrie presa straina.

 

Secventele video au fost publicate de Ministerul rus al Apararii si au ajuns subiect de discutii in Occident. Kremlinul si-a etalat fortele, au scris jurnalistii straini. A fost testat si un  sistem de rachete sol-aer cu raza lunga de actiune, S-300, iar soldatii au simulat respingerea unui atac aerian. 

 

In jur de 300 de mii de soldati participa la exercitii, inclusiv trupe din China si Mongolia. Fortele ruse au mobilizat o mie de avioane militare, elicoptere, drone si 36 de mii de tancuri si vehicule. Exercitiile au loc intr-o perioada tenstionata dintre Occident si Rusia. Anterior, Kremlinul si-a aratat ingrijorarea fata de prezenta militara NATO in estul Europei. 

Alte ştiri despre: