21:12, 11 Martie 2016
, PRO TV

Renato Usatii, la In PROfunzime: "Nu am nimic cu Plahotniuc, el are cu mine. Nu o sa fac jocurile lui. Am incercat sa-l scoatem pe Dodon de sub hipnoza, el cand vorbea despre Plahotniuc avea pete pe fata"


Declaratia a fost facuta de liderul PN Renato Usatii la emisiunea In PROfunzime cu Lorena Bogza.
Renato USATII, LIDER PN: "Eu nu am nimic cu Plahotniuc, el are cu mine, daca nu avea ceva cu mine nu avea sa fiu scos din lupta pentru alegeri.  Eu nu-s Dodon sa vin la 2 de noapte la Plahotniuc. A incercat sa se inteleaga cu mine, mi-a dat de inteles ca ii mai trebuie 5 oameni si il scoate pe Dodon cu tot cu poza lui Putin si il lasa pe Usatai sa participe la alegeri. Niciodata nu o sa fac jocurile lui Plahotniuc. Am incercat cu dl. Nastase sa-l scoatem din hipnoza asta. Dodon cand vorbea de Plahotniuc avea pete pe fata, frica asta.

 

Dovada am prezentat-o si maine am sa o pun pe facebook. Dodon a mintit.

 

Oamenii principali din ocolul lui Plahotniuc. La mine a aparut o informatie probata ca Dodon sa se afla in aceiasi tara unde este si dl. Plahotniuc. Am zis ca nu am probe ca s-au intalnit, dar mi-a dat de gandit aceasta informatie. Ca s-au intalnit cei doi nu am nicio dovada.


Plahotniuc a zburat in Roma, s-a mutat in Geneva, din Geneva cu Plahotniuc a zburat in Larnaca si deja de acolo in Chisinau.

 

Am facut pariuri cu toti ca Plahotniuc va candida la functia de premier."


Alte ştiri despre: