22:09, 1 Februarie 2018
, PRO TV

Reactia lui Andrei Nastase dupa ce presedintele CC si-a dat demisia: "PD vrea sa-si faca loc si la Curtea Constitutionala"


Dupa ce presedintele CC, Tudor Pantaru, si-a dat demisia, astazi in cadrul emisiunii InPROfunzime, liderul PPDA, Andrei Nastase a spus ca PD vrea sa isi faca loc si la CC prin intermediul lui Mihai Poalelungi, presedintele CSJ.Andrei NASTASE, LIDER PPDA: "Eu am creditat in permanenta pe domnul Pantaru cu toata increderea avand in vedere experienta sa la CEDO, Tribunalul international penal. Imi displace faptul ca si-a motivat demisia cu motive personale. Un om de calibrul sau, un presedinte al CC, intr-o societate democratica trebuie sa spuna clar care sunt motivele.

 

Pentru ca a ramane la sintagma motive personale, asa ceva nu.... Dar eu nu as vrea sa intru in speculatii, despre faptul ca Plahotniuc isi va face rocade cu Poalelungi, cu Poalelungi intr-o parte, cu Tanase in alta parte eu am vorbit inca un an si ceva in urma, s-a taraganat procesul, dar, repet, degeaba vorbim despre pioni, despre pionii lui Plahotniuc.

 

Noi trebuie sa intelegem o data ca daca vom scapa de acest server criminal, atunci vom scapa si de Tanase, si de Poalelungi si de Harunjen si de toti."

Alte ştiri despre: