12:50, 21 Octombrie 2017
, Stirile PRO TV

Putin, despre inarmarea Rusiei: „Am avut prea multa incredere in Occident”


Vladimir Putin crede ca a identificat cea mai mare greseala a Rusiei din ultimele decenii, iar aceasta este faptul ca a avut prea multa incredere in Occident, noteaza Money.ro.
Liderul de la Kremlin acuză Vestul că a interpretat drept slăbiciune această încredere, iar acum este momentul ca lucrurile să se schimbe. Declaraţia a fost făcută la Forumul economic care are loc la Soci.

 

Tot de aici, Vladimir Putin a transmis şi un avertisment pentru Occident. Acela că Rusia va continua să se înarmeze, iar dacă Statele Unite părăsesc tratatul privind Forţele Nucleare Intermediare, Moscova va face acelaşi lucru.

 

Vladimir Putin, preşedintele Rusiei: „Partenerii noştri americani, dacă vor să renunţe la tratat, răspunsul nostru va fi imediat, spun şi avertizez, va fi imediat şi simetric. Principala greşeală din partea noastră în relaţiile cu Vestul a fost că am avut prea multă încredere în voi. Iar greşeala voastră este că aţi interpretat această încredere drept slăbiciune. Şi aţi exploatat această încredere.

 

Având în vedere acest lucru, trebuie să depăşim momentul, să întoarcem foaia şi să avem în viitor o relaţie bazată pe respect mutual şi în care să ne tratăm unii pe alţii ca parteneri egali. Vom urmări cu atenţie tot ce se întâmplă în lume şi, în acelaşi timp, ţara noastră va dezvolta noi sisteme de arme non-nucleare”.

 

Sursa: Money

Alte ştiri despre: