14:30, 6 Decembrie 2017
, PRO TV

PSRM este impotriva proiectului democratilor de a interzice emisiunile analitice din Rusia si ii cere lui Dodon sa nu promulge legea


Partidul Socialistilor anunta ca nu va sustine proiectul democratilor, care prevede interzicerea emisiunilor politice si analitice din Federatia Rusa.


 

Intr-o declaratie remisa presei, PSRM sustine ca acest proiect va inrautati relatiile tarii noastre cu Rusia. 

 

"Interzicerea programelor de televiziune ruseşti nu va soluţiona nici o problemă cu care se confruntă Moldova şi cetăţenii săi. Această acţiune oferă doar posibilitatea  găştii PDM de la guvernare de a se linguşi în mod repetat în faţa stăpânilor occidentali. În acelaşi timp, liderii ţărilor occidentale nu-i lipsesc pe spectatorii din Washington şi Bruxelles de dreptul de a primi informaţii din orice sursă, inclusiv din partea Rusiei." se mentioneaza in comunicatul PSRM. 

 

Socialistii sustin ca nu vor vota initiativa si ii cer lui Igor Dodon sa nu promulge legea in cazul in care ea va fi aprobata de Parlament. Democratii au anuntat astazi ca saptamana aceasta proiectul, care are drept scop interzicerea propagandei externe, va fi introdus pe ordinea de zi a Parlamentului. 

Alte ştiri despre: