13:07, 19 Aprilie 2017
, PRO TV

PSRM a inregistrat in Parlament proiectul de lege privind sistemul mixt de vot si solicita includerea si examinarea initiativei legislative pe ordinea de zi a sedintelor plenare


PSRM a inregistrat in Parlament proiectul de lege cu privire la sistemul mixt de vot si solicita includerea si examinarea initiativei legislative pe ordinea de zi a sedintelor plenare.


 

Fractiunea PSRM solicita examinarea in Parlament a proectului de lege cu privire la sistemul mixt de vot.

 

PSRM a elaborat o initiativa legislativa in sustinerea tuturor propunerilor formulate de Presedintele Republicii Moldova, privind sistemul mixt de vot.

 

PSRM a inregistrat de urgenta in Parlamentul Republicii Moldova proiectul de lege respectiv si solicita includerea si examinarea initiativei legislative pe ordinea de zi a sedintelor plenare.

 

"In cel mai scurt timp, PSRM va distribui proiectul tuturor misiunilor diplomatice acreditate in Republica Moldova, precum si tuturor organizatiilor internationale care supravegheaza sau participa intr-un fel sau altul la monitorizarea procesului electoral din Republica Moldova. PSRM indeamna toate organizatiile internationale, in primul rând, Uniunea Europeana, sa influenteze in masura posibilitatilor asupra Partidului Democrat ca sa renunte la initiativa introducerii unui sistem uninominal de vot.PSRM aduce in atentia tuturor organizatiilor internationale ca in cazul adoptarii proiectului initiat de Plahotniuc si Partidul Democrat privind trecerea la sistemul uninominal de vot, PSRM isi rezerva dreptul de a nu participa la urmatoarele alegeri parlamentare si prin toate caile posibile sa blocheze aceste alegeri.", se arata intr-un comunicat al partidului. 

 

*Foto Curentul.md

Alte ştiri despre: