22:41, 15 Noiembrie 2018
, PRO TV

Pavel Filip, despre monopolul exportului de nuci: "Atacurile care prevad familia le consider cele mai mizerabile. Existenta unei probleme nu trebuie speculata si atribuita mie"


"Atacurile care prevad familia le consider cele mai mizerabile. Existenta unei probleme nu trebuie speculata si atribuita mie." Asta a declarat Pavel Filip, prezent la emisiunea InPROfunzime, despre monopolul exportului de nuci.


 

Pavel FILIP, PRIM-MINISTRUL REPUBLICII MOLDOVA: "Sigur ca eram gata sa raspund la aceasta intrebare, dupa ce s-a vorbit in spatiul media. Am mai spus ca atacurile care prevad familia le consider cele mai mizerabile. Este vorba despre tatal baiatului cu care s-a casatorit fiica mea. El se ocupa de uscarea fructelor si cota lui de pe piata nu depaseste 20 la suta.

 

Dincolo de toate, este o comapanie care activeaza de 20 de ani si cifrele de acum nu difera de cele de acum cativa ani. Atunci copii erau mici, eu nici nu stiam cu cine se va casatori fiica mea.


Imi pare rau ca are de suferit domnul Vicol. Aceasta problema a expoturilor de nuci este mai veche din cauza ca mai multe companii activau ilegal. Existenta unei probleme nu trebuie speculata si atribuita mie."

 

Maia Sandu il acuza pe Pavel Filip ca el si familia sa ar monopoliza piata exporturilor de nuci. Lidera PAS sustine ca din cauza afacerilor premierului au de suferit micii intreprinzatori. Prim-ministrul neaga declaratiile si afirma ca i se pare josnic sa-i fie atacata familia.

Alte ştiri despre: