16:05, 21 Martie 2016
, PRO TV

Premierul Pavel Filip refuza sa participe la emisiunea In Profunzime


Imediat dupa ce a ajuns in functia de prim-ministru, Pavel Filip a fost invitat la emisiunea In Profunzime, pentru a vorbi despre situatia in care se afla Republica Moldova si despre cum vede domnia sa iesirea din criza, reformele si lupta anticoruptie. Premierul a refuzat, insa, invitatia, motivand ca nu o poate onora si ca va veni cu o alta ocazie.
Prezentatoarea Lorena Bogza a primit acelaşi refuz si dupa a doua si a treia invitaţie. Serviciul de presa ne-a anuntat ca Pavel Filip nu poate veni la emisiune si ca, probabil, va veni cu o alta ocazie.

 

Menţionam ca, între timp, prim-ministrul a avut doua apariţii la televiziunile colegului sau de partid, Vlad Plahotniuc. 

Pavel Filip va fi invitat, in continuare, la emisiunea realizată de Lorena Bogza si speram ca, totusi, va onora invitaţia.

 

Pe lângă prim-ministru, in ultimele luni au fost invitaţi la emisiune mai mulţi fruntasi PD, printre care seful parlamentului, Adrian Candu, presedintele PD, Marian Lupu, vicepreşedintele PD, Vlad Plahotniuc, precum si presedintele de onoare PD, Dumitru Diacov. Toţi au refuzat invitaţiile, invocând faptul ca agenda le este încărcată.

 

Alte ştiri despre: