18:44, 1 Decembrie 2017
, PRO TV

Politicienii de la noi s-au intrecut in urari adresate romanilor pe facebook. Constienti de suportul Romaniei, toti i-au dorit tarii vecine prosperitate - VIDEO


Politicienii de la noi s-au intrecut astazi in urari adresate romanilor pe facebook. Constienti de suportul Romaniei, toti i-au dorit tarii vecine prosperitate. Liberalii au fost mai inventivi si au facut chiar un filmulet in care vorbesc despre trecutul istoric ce ne leaga.Liberalii, devotati unirii, spun ca astazi e sarbatoare mare si in Republica Moldova, pentru ca tara noastra a facut parte din Romania Mare. Mesajele de felicitare au curs si de la democrati.

 

Andrian CANDU, PRESEDINTELE PARLAMENTULUI: “Felicitam autoritatile romaniei si sa nu uitam ca Romania e statul care intotdeauna a stat la bine si la rau alaturi de Republica Moldova.”

 

 Intr-o postare pe facebook, Vlad Plahotniuc a scris ca este recunoscator tarii vecine pentru tot sprijinul acordat. Iar Pavel Filip a scris pe reteaua de socializare ca suntem frati.  

 

Vladimir VORONIN, DEPUTAT PCRM: “- Premierul Pavel Filip I-a numit frati azi. - Asta e problema lui Pavel Filip cu cine el e ruda. - Dvs nu? - Nu, eu nu am rude in Romania.”

 

Presedintele Igor Dodon, mult mai rezervat in declaratii, i-a urat omologului roman pace si prosperitate in tara, printr-o scrisoare oficiala.

Alte ştiri despre: