18:00, 13 Ianuarie 2015
, PRO TV

VIDEO. PLDM, PD si PCRM s-au intalnit la Parlament: "Trebuie sa lasam supararile la o parte". Despre ce au discutat


Sa lasam supararile la o parte, spun acum liberal-democratii si democratii, care anterior se jurau ca nu vor face coalitii cu PCRM. Astazi a avut loc prima runda de discutii intre liberal-democrati, democrati si comunisti. Nu sunt negocieri, ci dialog, afirma PD si PLDM.


 

 

Vadim PISTRINCIUC, VICEPRESEDINTE PLDM: "Am vorbit despre viitor, a fost un dialog, o consultare, pe note pozitive. Toti interlocutorii stiu ca trebuie sa fim operativi. Discutiile sunt premature, eventuale interactiuni, nu avem nogocieri, astfel de subiecte nu au fost abordate. Necesitate de interactiune, ne bucura ca vor stabilitate. "

 

Artur RESETNICOV, DEPUTAT PCRM: "Nu este corect sa discutam despre functii. Discutii pe maniera pozitiva, am gasit elemente comun, PCRM este gata sa-si asume dezvoltarea RM, sa continuam dinamica.  Depinde de PLDM si PD daca renunta la interese si vom avea o guvernare pt oameni."

 

Sergiu SIRBU, DEPUTAT PD: "Nu putem ramane ostaticii unor suparari si ambitii.  Posibilitatile de comunicare, nu prea am gasit multe puncte divergente. Ar trebui sa lasam supararile in interesul comun."

Alte ştiri despre: