11:45, 5 Ianuarie 2016
, PRO TV

PLDM e gata de a contribui la formarea unei majoritati, dar considera ca partidul are dreptul de a inainta un candidat la functia de premier. Declaratiile lui Valeriu Strelet dupa intalnirea cu seful statului


PLDM va participa la negocierile pentru crearea unei noi majoritati si este gata sa propuna un candidat la functia de premier. Declaratia a fost facuta de liberal-democratul Valeriu Strelet, duap consultarile avute cu presedintele Nicolae Timofti.


 

Valeriu Strelet, PLDM: "Fractiunea PLDM a fost ieri in Parlament si a fost gata sa voteze pentru candidatul Ion Sturza, care a fost un candidat foarte bun. [...] In virtutea deciziei sale, PLDM e gata de a contribui la crearea unei majoritati, de a propune presedintelui un candidat. Astazi noi vom manifesta initiativa pentru a contacta celelalte partide, pentru a vedea formatul de discutii si a discuta in termeni cat mai restransi, avand in vedere ca daca de 14 ianurie este ultima zi cand poate fi semnat decretul de desemnare a unui candidat la functia de prim-ministru. Suntem gata de a propune candidaturi. [...] In virtutea continuitatii, avand in vedere ca Guvernul precedent a fost condus de PLDM, opinam ca avem dreptul de a inainta un candidat".

 

Sursa foto: captura privesc.eu

Alte ştiri despre: