16:40, 25 Iulie 2017
, PRO TV

Dupa ce au votat impreuna sistemul mixt, Plahotniuc se plange pe Dodon si se plaseaza in opozitie cu acesta, intr-un editorial aparut intr-o revista americana. Ce le cere liderilor de la Tiraspol


Dupa ce presedintele tarii a promis distinctii de stat pentru soldatii rusi si transnistreni, liderul PD se planga pe Igor Dodon si se adreseaza liderilor de la Tiraspol pentru a discuta despre rezolvarea conflictul transnistrean, intr-un articol publicat pe portalul american The Hill.


 

In articolul publicat de The Hill, Plahotniuc se plange pe seful statului Igor Dodon si cere ajutorul partenerilor din SUA si al celor europeni.

 

Tot in text, liderul PD spune ca Rusia exercita o influenta omniprezenta in Republica Moldova si ca in toamna anului trecut candidatul pro-rus Igor Dodon a castigat alegerile fiind ajutat de publicatiile rusesti, dar si ca in timp ce coalitia de la Chisinau, condusa de PD, sustine parcursul european al RM, Dodon continua sa consolideze legaturi stranse cu Federatia Rusa.

 

Totodata, in articol democratul se adreseaza liderilor de la Tiraspol pentru a discuta despre rezolvarea conflictului transnistrean.

 

AICI GASITI ARTICOLUL PUBLICAT PE THEHILL.COM

Alte ştiri despre: