15:07, 4 Ianuarie 2016
, PRO TV

PL a decis sa nu voteze pentru Guvernul Sturza. Ghimpu il acuza pe Sturza a spus una, dar a facut alta: "Este departe de interesele cetatenilor"


Desi anterior liderul PL declarase ca fractiunea liberalilor din Parlament va vota Guvernul Sturza, astazi Mihai Ghimpu a declarat ca fractiunea PL nu ar fi votat pentru cabinetul de ministri propus de Ion Sturza, chiar daca sedinta speciala a Legislavului ar fi avut loc.


 

LIPSA DE CVORUM! Guvernul Sturza, tentativa ESUATA in Parlament. Nicolae Timofti urmeaza sa mai desemneze un candidat la functia de premier

 

Mihai Ghimpu, dupa sedinta esuata a Parlamentului: "La sedinta biroului politic al partidului, prin vot secret s-a hotarat sa nu dam vot acestui Guvern. Este departe de interesele cetatenilor. A spus ca va veni cu un guvern tehnocrat, dar a venit cu un guvern politic: oameni din PLDM si platforma DA. Fara experienta politica, de manager, dar numai cu experienta de a striga, de a se urca pe copac. [...] Nu a corespuns componenta cu ceea ce ne-a spus domnul candidat".

 

Marian Lupu anunta reluarea negocierilor intre partidele pro-europene: Vom prezenta presedintelui un candidat la functia de prim-ministru pana luni, 11 ianuarie

 

Sursa foto: captura privesc.eu

Alte ştiri despre: