21:21, 7 Decembrie 2017
, PRO TV

Peter Michalko, despre asistenta financiara oferita de catre Uniunea Europeana Republicii Moldova: "Se ofera asistenta in volum destul de mare, ca reformele sa fie implementate"


Reformele au ca scop sa schimbe Republica Moldova intr-o tara moderna si pentru asta se ofera asistenta in volum destul de mare din parte UE. Asta a declarat Peter Michalko, astazi, in cadrul emisiunii InPROfunzime.


 

Peter Michalko, SEFUL DELEGATIEI UNIUNII EUROPENE IN REPUBLICA MOLDOVA: "Reformele au ca scop sa schimbe Republica Moldova intr-o tara moderna si pentru asta se ofera si asistenta in volum destul de mare, ca aceste reforme sa fie implimentate. Sa schimbe calitatea vietii in Republica Moldova.

Acordul de asociere a fost semnat cu 3 ani in urma si este in plina forta de anul trecut, iar procesul de reforme au inceput mai inainte. Este un document de 50 de pagini de rerforme. Este un domeniu de baza pentru dezvoltarea domeniului, care este simtit de fiecare cetatean. Oamenii de rand care simt acest impact trebuie sa stie ca sunt egali in fata legii si societatea in care traiesc este una justa si au acces la justitie. 

Ultima transa nu a fost transferata. In toate domeniile in care se ofera asistenta sunt puse conditii, in baza carora aceasta asistenta este oferita si la sfarsitul acestui proces este si implimentarea lor. Asta tine de legislatie si justitie."

Alte ştiri despre: