15:21, 6 Noiembrie 2018
, PRO TV

Pelliron - brokerul international care aduce pietele de tranzactionare si in Republica Moldova


Tranzactionarea bursiera reprezinta un risc financiar pentru cei necunoscatori, deseori fiind asociata cu norocul. O mica parte se aventureaza, iar norocosii celebreaza. Studiile arata ca aproximativ jumatate din populatia Statelor Unite obisnuieste sa tranzactioneze, bursa de valori nefiind un termen necunoscut.


 

Brokerul Pelliron promovează experienţa americană în Republica Moldova şi de aceea pune la dispoziţie moldovenilor două posibilităţi care în final au acelaşi scop, acela de a învăţa cum să tranzacţionezi şi acela de a tranzacţiona la propriu. 

 

Ce reprezintă Pelliron?

Înfiinţată conform regulilor şi normelor Direcţiei Serviciilor Financiare Saint-Vincent and Grenadines în 2008, Pelliron Universal Inc reprezintă o companie internaţională de business (IBC)  care activează în domeniul pieţelor financiare internaţionale, oferind instrumente pentru tranzacţionare. Compania activează pe piaţa valutară FOREX, piaţa acţiunilor de valori Indexes, contracte pe diferenţă CFDs, piaţa cripto-valutelor Cryptos.

 

Ce servicii oferă Pelliron?

Precum deja cunoaştem, Pelliron oferă platforme şi resurse pentru tranzacţionarea pe pieţele financiare internaţionale. 

 

În acelaşi timp, fără o educaţie financiară corectă, fără o gândire analitică şi fără a deţine instrumentele necesare, un trader nu poate lucra şi mai mult, nu poate exista. Iată de ce, unul dintre cele mai importante scopuri şi obiective ale companiei este educarea financiară a populaţiei. Astfel, compania oferă şi servicii de consultanţă partenerilor cu care colaborează. 

 

Cum îl găsim pe piaţa din Republica Moldova?

Brokerul Pelliron şi-a început activitatea în Statele Unite, ulterior lărgindu-se geografic. Astăzi, compania este prezentă în peste 39 de ţări, Republica Moldova nefiind o excepţie. Double Case este partenerul oficial al Pelliron în Republica Moldova.

 

Double Case este prezentă în cadrul a două filiale, care periodic organizează cursuri de tranzacţionare şi consultanţă financiară pentru publicul larg. Comunitatea de traderi Double Case care a reuşit să fie stabilită, colaborează permanent, pentru a găsi soluţii financiare eficiente şi a fi mereu în pas cu schimbările pieţelor financiare.

 

Pelliron a demonstrat în cursul anilor că tehnologiile au un impact mult mai puternic asupra vieţei noastre cotidiene, dar în special, asupra economiei mondiale, în întreg ansamblul său. Tranzacţionarea bursieră este nu doar o nouă apariţie pe piaţa forţei de muncă, dar şi o afacere care cere o atitudine responsabilă, un scop bine definit, o strategie prelucrată şi fonduri care să îţi permită o tranzacţionare sigură. Educaţia economică pe care ţi-o poate oferi Pelliron, instrumentele financiare, dar şi efortul personal sunt remunerate pe măsură în acest domeniu.

 

*Acest articol este un produs comercial

Alte ştiri despre: