17:29, 15 Mai 2018
, PRO TV

PD le recomanda alegatorilor ca duminica sa nu-si dea votul pentru candidatul socialistilor sau cel al liberalilor. Democratii spun ca acestia nu au dreptul moral sa preia carma capitalei - VIDEO


Partidul Democrat le recomanda alegatorilor ca duminica sa nu-si dea votul pentru candidatul socialistilor sau cel al liberalilor. Democratii spun ca acestia nu au dreptul moral sa preia carma capitalei. Munteanu sustine ca Vlad Plahotniuc ar fi intrat in panica de aceea a recurs la aceasta miscare, iar Ion Ceban este sigur ca liderul PD va suferi o deceptie.Purtatorul de cuvant al Partidului Democrat, Vitalie Gamurari, spune ca formatiunea nu sustine pe nimeni si ca electoratul trebuie sa sprijine pe oricine altcineva in afara de Ion Ceban si Valeriu Munteanu. 

 

Vitalie GAMURARI, PURTATOR DE CUVANT PD: “Doua partide care nu au dreptul moral si noi nu recomandam ca sa fie votati. Partidul Socialistilor si PL, care a condus primaria o perioada de 10 ani si PSRM care a detinut majoritate in CMC.”

 

 Candidatul socialistilor spune ca apelul democratilor nu are valoare, intrucat oamenii deja si-au facut alegerea, asa ca indemnul de astazi a PD-ului se va transforma intr-o dezamagire. Liberalul, Valeriu Munteanu crede ca Vlad Plahotniuc este disperat si se teme ca el ar intra in turul doi.

 

Constantin Codreanu afirma ca miscarea vine sa faca loc Silviei Radu, iar Andrei Nastase nu ne-a raspuns la telefon ca sa comenteze. Ceilalti concurenti electorali nu au venit cu o reactie. In cursa electorala sunt inscrisi 11 candidati, dupa ce Curtea de Apel a mentinut decizia primei instante de a o exclude pe Reghina Apostolova. Alegerile in Chisinau vor avea loc duminica aceasta, pe 20 mai.

Alte ştiri despre: