16:05, 24 Mai 2014
, PRO TV

PCRM, fara Tcaciuk. Strategul comunistilor, absent de la un eveniment de partid. Reactia colegilor


Comunistii, fara Mark Tcaciuk. Dupa ce ieri acesta a renuntat la mandatul de parlamentar, astazi strategul comunistilor a lipsit de la un eveniment de partid. Acolo, membrii PCRM au discutat despre avantajele Uniunii Vamale. Colegii lui Tcaciuk par la fel de surprinsi de absenta ca si ieri.Langa liderul PCRM sau in cel mai rau caz, in primele randuri. Asa ne-am obisnuit sa-l vedem pe deputatul numit si strategul comunistilor, Mark Tcaciuk. Astazi insa creierul comunistilor nici macar nu si-a facut aparitia la conferinta organizata de PCRM. Liderul Vladimir Voronin a fost la fel de discret in declaratii, ca si ieri. 

 

Vladimir VORONIN, LIDER PCRM: "Daca vrei despre Tcaciuk sa-ti spun, nu ma intreba defel. Ce, eu sunt de la politie, adresaza-te. Ne-am inteles ca eu nu-ti raspund, noi nu suntem pregatiti pentru aceasta intrebare."


Nici colegii de partid ai lui Tcaciuk nu au aratat ca stiu mai multe. 

 

Iurie MUNTEAN, DEPUTAT PCRM: "Probabil ca este ocupat cu alte chestiuni. Asta e decizia personala a comunistului Tcaciuk, la care el are dreptul si pe care noi trebuie sa o respectam." 

 

Artur RESETNICOV, DEPUTAT PCRM: "Probabil ca cel mai bine va explica dumnealui personal. Astazi discutam despre Uniunea Vamala, iata subiectul."


Comunistii si-au adunat astazi primarii, deputatii si presedintii de raioane pentru a discuta despre avantajele Uniunii Vamale Rusia-Belarus-Kazahstan. Asta in timp ce in numai o luna Chisinaul va semna acordul de asociere cu UE.

 

Vladimir VORONIN, LIDER PCRM: " Deputaţii fracţiunii noastre l-au întrebat pe Leancă: "Domnul Leancă, ce înseamnă PIB?" El nici peste 17 ani nu va răspunde ce înseamnă PIB. Şi de asta ei merg spre această Europă în genunchi, cu mâna întinsă şi cu bărbia tremurândă - pentru a se menţine la putere."


Deputatul Mark Tcaciuk a depus ieri mandatul de deputat, fara a veni la sedinta parlamentului, anuntul fiind facut de seful legislativului. Liderul PCRM a declarat ca Tcaciuk ramane in partid, insa mai multe detalii nu au fost oferite.

Alte ştiri despre: mark tcaciuk, pcrm, vladimir voronin,