19:09, 20 Noiembrie 2017
, PRO TV

PAS si DA vor forma o platforma comuna pentru alegerile parlamentare de anul viitor. Anuntul facut de Maia Sandu si Andrei Nastase - VIDEO


Partidul Actiune si Solidaritate si Platforma Demnitate si Adevar vor forma o platforma comuna pentru alegerile parlamentare de anul viitor. Anuntul a fost facut astazi de Maia Sandu si Andrei Nastase. In aceasta platforma se vor regasi doar personae integre, dau asigurari liderii politici.


 

Maia SANDU, LIDER PAS: “Vom forma o platforma proeuropene, antiologarhice care sa aduca oameni onesti, buni profesionisti pentru a crea un front comun impotriva binomului Plahotniuc-Dodon.” 

 

Cei de la PAS si DA spun ca sunt deschisi si pentru alte formatiuni politice.

 

Andrei NASTASE, LIDER DA: “Facem un apel catre diaspora noastra, care a fost nedreptatita sase implice si mai mult in procesul de schimbare a regimului cleptocratic.”

 

 In platforma vor fi desemnati candidatii pentru viitoarele alegerile parlamentare a caror integritate va fi verificata minutios, spun liderii politici.

 

Maia SANDU, LIDER PAS: “Pentru asigurarea unui parlament curat vom constitui o comisie formata din membrii societatii civile presei de investigatie pentru a analiza profilul eventualilor candidati.”

 

 Acum doua luni in cadrul unui congres, PAS a anuntat ca va merge impreuna cu Platforma DA la alegeri, insa atunci nu era clar formatul in care vor participa. La prezidentialele de anul trecut PAS si PPDA au avut un candidat comun: Maia Sandu, dupa ce Andrei Nastase s-a retras din cursa in favorea acesteia. Cele doua formatiuni politice au precizat ca vor prezenta in curand detalii despre mecanismul de creare a platformei.

Alte ştiri despre: