01:05, 18 Ianuarie 2019
, PRO TV

Lilia Carasciuc: "Pardon, Plahotniuc. Acesti 600 de lei, pentru pensionari, vin din buzunarul meu, acestia sunt bani publici de aceea nu va atribuiti merite pe care nu le aveti"


"E o noua incercare de a corupe electoratul, deja din banii publici. Acea scrisoare, felicitare pe care au primit-o multi pensionari din Republica Moldova, cu semnatura lui Plahotniuc, in care spune ca le ofera cate 600 de lei ". Declaratia a fost facuta de Lilia Carasciuc, la emisiunea InPROfunzime cu Lorena Bogza.


 

Lilia CARASCIUC, DIRECTOR EXECUTIV Transparency International-Moldova: "O noua incercare de a corupe elctoratul, deja din bani publici. Acea scrisoare, felicitare care au primit multi pensionari din Republica Moldova cu semnatura lui Plahotniuc, in care spune ca le ofera cate 600 de lei," Bucurativa, alege-ne pe noi". Pardon Plahotniuc.

 

Acesti 600 de lei pentru pensionari vin din buzunarul meu, din buzunarul doamnei Cornelia, acestia sunt bani publici de aceea nu va atribuiti merite pe care nu le aveti."

Alte ştiri despre: