16:04, 20 Mai 2018
, PRO TV

Pana la miezul zile si-au pus stampila pe buletinul de vot, candidatii Alexandr Rosco, Alexandra Can, Victor Stratila, iar Constantin Codreanu a votat departe de ochii presei - VIDEO


Pana la miezul zile si-au pus stampila pe buletinul de vot, candidatii Alexandr Rosco, Alexandra Can, dar si Victor Stratila. Alexandru Matu de la partidul ruso-sleavean, nu a putut sa voteze asa cum nu are viza de resedinta in Chisinau, iar Constantin Codreanu a votat departe de ochii presei, dar a facut un live pe facebook.


 

Constantin Condreanu nu s-a filmat cum voteaza propriu zis, in schimb in imagini se vede cum acesta merge pe jos de la sectia amenajata la Academia de Studii Economice, spre primarie. Candidatul PUN nu a spus unde si cand va vota, asa ca nici un jurnalist nu a fost prezent. In live-ul sau de pe facebook, acesta a si explicat de ce.

 

Ajuns la primarie, candidatul PUN, i-a indemnat pe locuitorii capitalei sa voteze pentru o schimbare. Contracandidtata sa, Alexandra Can de la PNL a venit la vot la ora 12, insotita de doua prietene.  Victor Stratila, candidatul partidului verde ecologist a venit la sectia de vot cu fiica sa. Isi doreste un oras mai frumos si mai curat, dar si mai putina coruptie.

 

Tot spre amiaza, la o sectie de vot din sectorul Botanica al capitalei si-a facut aparitia si candidatul  partidului Casa Noastra Moldova, Alexandr Rosco. Acesta a venit sa voteze impreuna cu tatal sau.

 

Nu a putut sa-si exprime astazi dreptul la vot pentru alegerile locale noi din capitala, candidatul partidului Ruso-Slavean, Alexandru Mitu, care locuieste la Moscova. Solicitat de Pro Tv, Mitu ne-a spus ca ii indeamna pe alegatori sa voteze pentru schimbarea conducerii capitalei. In cursa electorala pentru primaria Chisinau s-au inscris 11 candidati. 

Alte ştiri despre: