12:15, 8 Februarie 2019
, PRO TV

Oleg Lipskii, invitat astazi la dezbaterile de la PRO TV. Profilul candidatului Partidului Socialistilor, pe circumscriptia uninominala 23


Oleg Lipskii este invitat astazi la dezbaterile de la PRO TV. El este candidatul Partidului Socialistilor pe circumscriptia uninominala 23.


 

Potrivit moldova.org, Oleg Lipskii este originar din oraşul Bălţi, născut în anul 1960. Este inginer mecanic de profesie. A studiat şi sociologie. A fost comandant adjunct pluton în Armata Sovietică.

 

Din 1984 până în 1988 a muncit la parcul de taxiuri din Chişinău. Mai târziu, a activat în calitate de director la câteva companii din sfera transporturilor auto.

 

Din 2014 până în 2018 a fost deputat în Parlamentul R. Moldova în cadrul fracţiunii socialiştilor. Conform CV-ului său afişat pe siteul parlament.md cunoaşte limbile moldovenească, rusă, poloneză, iar engleza şi franceza o cunoaşte „cu vocabular”.

 

Oleg Lipskii si-a anuntat participarea pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019 in calitate de candidat PSRM pe circumscriptia nr. 23 din care fac parte unele cartiere din sectorul Botanica.

 

CEC a publicat declaratia de avere a candidatului.

 

Organizatiile constituente ale Initiativei Civice pentru un Parlament Curat 2019 (ICPC) nu au publicat profilul concurentului.

Alte ştiri despre: