14:25, 18 Mai 2017
, PRO TV

Obiectul memorabil adus de PLDM pentru a fi expus la Muzeul Parlamentului: "Borsetka" - "Va deveni simbolul legislaturii pe care PD a transformat-o intr-o piata, unde deputatii s-au tranzactionat la bursa rusinii" - VIDEO


La cererea conducerii Parlamentului, deputatii din fractiunile parlamentare au fost invitati sa aduca abiecte memorabile pentru a fi expuse in perioada 21 - 23 mai in "Muzeul Parlamentului".


 

”Cu ocazia zilelor Parlamentului, organizate in perioada 21-23 mai, la initiativa conducerii Parlamentului, va fi inaugurat Muzeul Parlamentului. Conducerea Parlamentului a intervenit cu solicitarea ca fractiunile parlamentare sa contribuie cu obiecte memorabile. Cu aceasta ocazie fractiunea Partidului Liberal Democrat contribuie cu un exponat care, credem ca trebuie sa fie nr. 1 in muzeul Parlamentului – BORSETKA. Aceasta va deveni simbolul legislaturii a XX-a, pe care Partidul Democrat a transformat-o intr-o mare piata, unde deputatii s-au tranzactionat la bursa rusinii. Consideram ca generatiile viitoare trebuie sa cunoasca adevarul, iar eroii trebuie sa aiba piedestalul meritat”. scrie Partidul Liberal Democrat pe pagina oficiala de facebook. 

Alte ştiri despre: