16:30, 28 Decembrie 2017
, PRO TV

Oamenii legii au impartit pliante in centrul capitalei si au anuntat ca de sarbatori peste trei mii de politisti vor asigura ordinea publica - GALERIE FOTO


Astazi oamenii legii au impartit pliante in centrul capitalei si au anuntat ca de sarbatori peste trei mii de politisti vor asigura ordinea publica. Politia a anuntat astazi ca alcoolul in zona unde va fi organizat evenimentul, consumul alcoolului vafi interzis. De sarbatori peste trei mii de politisti vor asigura ordinea publica.In urmatoarele doua saptamani, politistii vor munci in regim alert. De pe 31 decembrie si pana pe 15 ianuarie, ei vor avea grija de zonele unde sunt organizate evenimente cu ocazia sarbatorilor de iarna. 

 

De Revelion, politistii din capitala vor fi cu ochii pe petrecaretii, care vor sarbatori trecerea dintre ani in Piata Marii Adunari Nationale. Accesul cu bauturi alcoolice in perimetrul pietei, va fi interzis.

INP ii indeamna si pe oameni sa fie vigilenti in perioada sarbatorilor de iarna, daca merg la rude sau in vacanta. Astazi oamenii legii au impartit pliante cu sfaturi in acest sens.

 

Pe data de 31 decembrie, circulatia transportului pe strazile Puskin si Banulescu Bodoni in perimetrul pietei Marii Adunari Nationale circulatia va fi sistata incepand cu ora 20. Troleibuzele vor circula pana la miezul noptii si doar cele de pe rutele 22 si 24 vor transporta pasageri pana la ora 02 dimineata. Sarbatoarea va incepe la ora 22. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galerie foto realizata de Constantin Grigorita. 

Alte ştiri despre: