17:21, 7 Martie 2018
, PRO TV

Niciun fel de moschee nu va fi construita la Chisinau, sustine Igor Dodon. Presedintele spune ca declaratiile facute de Vladimir Voronin sunt niste minciuni - VIDEO


Niciun fel de moschee nu va fi construita la Chisinau sustine, inversunat, Igor Dodon. Presedintele spune ca declaratiile facute de fostul sau sef de partid, Vladimir Voronin sunt niste minciuni. Banii turcilor sunt o donatie, iar acestia nu cer nimic in schimb, afirma Dodon.


 

Igor DODON, PRESEDINTE RM: “Eu categoric sunt impotriva deschiderii ceea ce spuneti dvs.”

 

 Intr-un interviu pentru PRO TV, publicat ieri, liderul PCRM l-a acuzat pe fostul sau coleg de partid ca si-ar vinde religia in schimbul reparatiei presedintiei.

 

Dodon a negat tot ce a spus Voronin si sustine in continuare ca banii Guvernului turc sunt doar o donatie. Seful statului are un raspuns si pentru afirmatia liderului PCRM ca nu ar fi nevoie de tocmai 7 milioane de euro pentru reparatia cladirii, intrucat renovarile au inceput inca din 2009 si dezordine ar fi doar la primele etaje.

 

Igor DODON, PRESEDINTE RM: “7,8,9 tine de ei. Noi le-am dat cladirea si ei trebuie sa ni-o dea inapoi reparata.”

 

 Presedintia a intrat in reparatie acum doua saptamani, iar guvernul turc a anuntat ca ofera 7 milioane de euro pentru lucrari. Din acesti bani ar urma sa fie reparat interiorul si exteriorul cladirii si cumparata mobila noua. Igor Dodon a dat asigurari ca din bugetul statului nu va fi cheltuit niciun banut. 

Alte ştiri despre: