21:24, 7 Iunie 2018
, PRO TV

Nastase, despre alegeri: "Pentru foarte multa lume alegerile sunt o loterie, pentru mine - nu. Am avut asteptari ca va fi un scor mai bun"


"Pentru foarte multa lume alegerile sunt o loterie, pentru mine - nu. Am avut asteptari ca va fi un scor mai bun" Asta a declarat primarul ales, Andrei Nastase in cadrul emisiunii InPROfunzime.


 

Andrei NASTASE, PRIMAR ALES: "Pentru foarte multa lume alegerile sunt o loterie, pentru mine - nu. Am avut asteptari ca va fi un scor mai bun. Asta nu inseamna ca as fi nemultumit, nu. In toata perioada asta de 3 ani, am demonstrat ca am aparat banul public si nu l-am irosit. Trebuie sa spun multumesc oamenilor, pentru ca au votat."

 

- Oamenii considera ca si de data aceasta s-a votat pe criterii geopolitice.

 

Andrei NASTASE, PRIMAR ALES: "Eu am incredere in descernamantul locuitorilor. Oamenii au votat schimbarea. Daca a fost ceva geopolitic, poate a fost. Noi avem inca ceva de muncit ca sa demonstram ca nu ne divizam pe criterii geopolitice. Unde exista libertate de exprimare? Ma refer la valorile europene. Eu am spus ca o sa o implimentam."

Alte ştiri despre: