19:54, 6 Martie 2018
, PRO TV

Motivul pentru care Vlad Plahotniuc i-a indeamnat pe reprezentantii guvernului si parlamentului sa nu participe la sedinta CSS programata de Igor Dodon - VIDEO


Vlad Plahotniuc ii indeamna pe reprezentantii guvernului si parlamentului sa nu participe maine la sedinta Consiliului Suprem de Securitate programata de Igor Dodon. Unul dintre motive este ca seful statului nu ar fi nu ar fi anuntat agenda. Purtatorul de cuvant al Presedentiei sustine ca sedinta va avea loc, iar ordinea de zi a fost transmisa tuturor inca acum cateva saptamani.


 

Vitalie GAMURARI, PURTATORUL DE CUVANT AL PARTIDULUI DEMOCRAT: “Este vorba de refuzul presedintelui Dodon de a invita pe ministrul Apararii. Ministrul fiind din oficiu membru a Consiliului de Securitate. S-a facut intr-o zi in care presedintele parlamentului nu va fi in tara.”

 

 Veaceslav BERBECA, ANALIST POLITIC: “Este parte a unui joc care este pentru public. Vrea sa lase impresia ca exista o situatie complicata dintre partidul  democrat si partidul socialistilor.”

 

 Anterior, Igor Dodon a anuntat ca la sedinta de maine se va discuta despre raportul Kroll-2, declaratiile simbolice semnate de mai multi primari prin care se unesc cu Romania si legea anti-propaganda. Consiliul Suprem de Securitate este alcatuit din 11 membri. 

Alte ştiri despre: