22:39, 17 Octombrie 2017
, PRO TV

Mihai Ghimpu: "Decizia CC vine sa confirme faptul ca RM va avea un alt prim-ministru, pe numele V. Plahotniuc. Prin hotararea CC, "Presedintele" este scutit de explicatii un fata Kremlinului"


"Decizia Curtii Constitutionale de astazi vine sa confirme faptul ca Republica Moldova va avea un alt Prim-ministru, pe numele V. Plahotniuc." Asta scrie liderul PL, Mihai Ghimpu, pe pagina sa de facebook, dupa ce Curtea Constitutionala a decis ca presedintele este obligat sa accepte candidatul la functia de ministru propus repetat de seful Executivului.


 

Mesajul postat de Mihai Ghimpu: 

 

Curtea Constitutionala s-a expus astazi asupra sesizarii Guvernului. Magistratii au decis ca presedintele este obligat sa accepte candidatul la functia de ministru propus repetat de seful Executivului.

 

Numirea ministrului Apararii a provocat un schimb de replici intre Dodon si Pavel Filip. Dupa ce Guvernul l-a propus de doua ori pe Eugen Sturza, vicepresedinte PPEM, presedintele a respins candidatura, venind cu una proprie - Victor Gaiciuc, tatal finului sau de cununie.

Alte ştiri despre: