17:41, 20 Ianuarie 2018
, PRO TV

Melania Trump, cel mai popular membru al familiei prezidentiale din SUA


La un an de la venirea lui Donald Trump la Casa Alba, prima-doamna este mai populara decat presedintele. Melania Trump are o cota de popularitate de 47%, cu sapte procente mai mare decat a sotului ei.


 

Asta deşi nu şi-a conturat încă foarte precis rolul la Casa Albă. Melania este o soţie de preşedinte unică în istoria modernă a Americii: imigrantă, fost model şi a treia soţie a preşedintelui.

 

Melania Trump nu s-a mutat la Casa Albă odată cu soţul ei, ci abia în luna iunie. A preferat să rămână cu fiul ei la New York până la terminarea anului şcolar. O decizie fără precedent, care nu a făcut decât să adâncească misterul din jurul ei.

 

Kate Anderson Brower, scriitoare: ”În termeni moderni, e cea mai discretă primă-doamnă pe care am văzut-o. Nu cred că e timidă, a şi spus că nu e, dar cred că ţine la intimitatea ei.”

 

A intrat în lumina reflectoarelor abia în luna mai, cu ocazia primei vizite peste hotare în care l-a însoţit pe preşedinte. Atunci a câştigat admiraţia presei mondiale cu eleganţa ei şi încrederea în sine.

Connie Wang, jurnalist de modă: “Poartă Dolce and Gabbana tot timpul. Îi plac mult designerii europeni. Dior, de exemplu, Valentino. Şi designerii americani pe care îi poartă sunt de acelaşi calibru când e vorba de lux. Poartă mult Calvin Klein, The Row, Ralph Lauren. Jachetele ei costă în general cel puţin 1.500 de dolari, pantofii cel puţin 700 de dolari.”

 

Abia după ce s-a mutat la Washington şi-a început tranziţia de la viaţa de fost model, soţie de miliardar şi mamă, la cea de primă-doamnă.

 

Melania Trump, prima-doamnă a Statelor Unite: “E o onoare să fiu prima-doamnă a Statelor Unite. Am avut un an plin şi ne place să locuim la Washington. E o viaţă foarte interesantă, sunt multe lucruri de făcut, multe responsabilităţi, dar asta înseamnă să fii prima-doamnă.”

 

Şi a decis să îşi folosească rolul pentru a promova drepturile copiilor.

 

Melania Trump, prima-doamnă a Statelor Unite: “Niciun copil n-ar trebui să fie vreodată flămând, hărţuit, speriat, terorizat, intimidat, izolat sau temător şi fără să aibă pe nimeni să-l ajute.”

 

Cu un soţ lipsit de răbdare şi nu tocmai diplomat, Melania Trump a trebuit să fie jumătatea plină de compasiune a cuplului prezidenţial. Am văzut-o stând de vorbă cu copii la rostogolitul ouălor de Paşte, la graţierea curcanului de Ziua Recunoştinţei şi decorând Casa Albă de Crăciun. A avut însă şi momente nu tocmai de lăudat. De exemplu, a fost ţinta unor ironii nemiloase pentru că a mers să viziteze o zonă inundată purtând pantofi cu toc cui.

Alte ştiri despre: