16:32, 17 Mai 2018
, PRO TV

Maxim Braila: "Vom planta o mie de copaci in Parcul La Izvor. O vom numi Aleea Tineretului." Declaratiile candidatului Partidului Popular la ultima conferinta inaintea scrutinului electoral


Maxim Braila a indemnat astazi tinerii sa iasa la vot. In cadrul ultimei sale conferinte de presa inaintea scrutinului electoral, candidatul Partidului Populara promis ca daca va fi ales primar, atunci in Parcul La Izvor va aparea o Alee a Tineretului.


 

MAXIM BRAILA, candidat Partidul Popular: "Vom planta o mie de copaci, in toamna. Deja este identificat si locul. Aceasta va fi o Alee a Tineretului, in Parcul La Izvor. Toamna va voi invita la acest eveniment.

 

Chiar in parc vom planta pe o suprafata de circa 20 de ari. Personal nu am fost in acel loc, dar deja s-a discutat cu cei de la Spatii Verzi. Vom coordona cu ei ca sa vedem ce fel de copaci e posibil de plantat acolo.

 

Apelul meu este catre tineri, pe 20 mai este important ca dumnevoastra sa va prezentati la urnele de vot. Eu cred in tineri si cred in Chisinau."

Alte ştiri despre: