19:30, 15 Mai 2018
, PRO TV

Maxim Braila catre Alexandru Mitu: "Activati in Rusia, cum doriti sa candidati la functia de primar daca nu cunoasteti problemele Chisinaului?" Cum raspunde candidatul Partidului Ruso-Slavean


"Eu vreau sa fiu primar", la PRO TV. Candidatul Partidului Ruso-Slavean, Alexandru Matu, candidatul Partidului Popular, Maxim Braila si candidatul Partidului Casa Noastra-Moldova, Alexandr Rosco, sunt invitatii Lorenei Bogza la dezbaterile de astazi, 15 mai.ALEXANDRU MITU catre ALEXANDR ROSCO: "Unde va era echipa atunci cand ati fost retinuti?" 

 

ALEXANDR ROSCO, candidat Partidul Casa Noastra-Moldova: "Da, am echipa. Avem o mica dezmembrare. Viata trece si nimic nu e vesnic sub luna." 

 

MAXIM BRAILA catre ALEXANDRU MITU: "Ati mentionat ca ati luptat contra regimului anti popular si vreau sa stiu daca continuati lupta?"

 

ALEXANDRU MITU, candidat Partidul Ruso-Slavean: "In continare vom iesi in strada de atatea ori de cate va fi nevoie pentru a apara interesul cetatenilor din Republica Moldova."

 

 ALEXANDR ROSCO catre ALEXANDRU MITU: "Va pasa de alte etnii?"

 

 ALEXANDRU MITU, candidat Partidul Ruso-Slavean: "Acest partid are alte directii, suntem pentru intregire si pentru o tara suverana. Vazand ce se petrece in ultimul timp la noi in RM si, deci, noi nu vrem sa-i descriminam pe urcaineni, din contra, vrem sa facem ca toti sa fim un intreg."

 

 MAXIM BRAILA catre ALEXANDRU MITU: "Sunteti putin detasat de soarta capitalei. Activati in Rusia, cum doriti sa candidati la functia de primar daca nu cunoasteti problemele Chisinaului?"

 

ALEXANDRU MITU, candidat Partidul Ruso-Slavean: "Eu cunosc bine problemele din Chisinau. Asta e coruptie. Eu cunosc ce trebuie de facut in Chisinau, nu din auzite. Eu vin si ma apuc si fac."

Alte ştiri despre: