21:37, 8 Februarie 2018
, PRO TV

Maia Sandu: "Vom veni cu o echipa puternica. Oamenii vor face evaluarea integritatii si cine va avea mai multe puncte acela va castiga"


"Vom veni cu o echipa puternica. Oamenii vor face evaluarea integritatii si cine va avea mai multe puncte acela va castiga." Asta a declarat astazi Maia Sandu in cadrul emisiunii InPROfunzime, despre cei care vor aparea pe liste din partea PAS.


 

Maia SANDU, LIDER PAS: "In acest parteneriat noi venim de pe pozitii egale, avem aceeasi putere de decizie. Noi ne dorim sa venim cu o echipa foarte si foarte buna, care n-au furat, nu fura si nu vor fura niciodata. Oameni care vor fi foarte buni profesionisti." 

 

Cum va asigurati ca va fi asa?

 

Maia SANDU, LIDER PAS: "De asta ne-a luat ceva timp. Primul principiu va fi verificarea integritatii. Ii vom evalua si dupa merite. Dupa cum spuneam, venim cu o echipa puterica, oameni pe care alegatorii vor dori sa-i voteze. Suntem deschisi pentru oameni din societatea civila. Va fi o competitie.

 

Despre reprezentantii altor partide, acesti oameni trebuie sa faca evaluarea integritatii si cine va avea mai multe puncte acela va castiga. In functie acestei evaluari vom vedea cati oameni vor trece de la un partid si cati de la altul.

 

Deci, in aceasta comisie suntem reprezentanti egali. Pe circumscriptie o sa functioneze acelasi mecanism. Suntem gata sa acceptam alte partide de pe dreapla, partide anti-oligarhice. Pentru noi e important sa avem toate regulile de joc clare.

 

Ca oamenii sa aiba ocazia sa se convinga ca criteriile sunt corecte. Suntem deschisi si o sa analizam. Nu cred ca Mihai Ghimpu va fi deacord sa treaca prin comisia de integritate. Poate sa incerce, dar nu cred ca-i va placea acest lucru."

Alte ştiri despre: