12:31, 13 Octombrie 2017
, PRO TV

Maia Sandu: “Plahotniuc ia decizii in numele Guvernului, Plahotniuc ia decizii in numele Justitiei." Liderul PAS s-a prezentat din nou la procuratura in calitate de martor - VIDEO


Vlad Plahotniuc anunta deciziile, inainte ca ele sa fie luate de Guvern, iar asta ar fi dovada clara de uzurpare a puterii in stat, sustine Maia Sandu care astazi s-a prezentat din nou la procuratura in calitate de martor. Liderul PAS spune ca denuntul sau nu e fals. Democratii au refuzat sa comenteze.


 

Maia SANDU, LIDER PAS: “Plahotniuc ia decizii in numele Guvernului, Plahotniuc ia decizii in numele Justitiei. Tine de responsabilitatea Procuraturii pentru ca ei au instrumentele sa verifice toate aceste fapte.”

 

 Liderul PAS spune ca dovezi ar fi multe. De exemplu, mai multe conferinte de presa in care liderul PD a facut anumite declaratii sau unele articole aparute in mass-media. Toate ar trebui verificate de procurori. 

 

Maia SANDU, LIDER PAS: “Am facut referinta la informatiile din presa, la declaratiile unor politicieni, astazi am adus aceste documente. Sa le verifice online. Eu nu am facut nici un denunt fals.”

 

 Maia Sandu a fost audiata astazi in calitate  de martor in cazul denuntului depus impotriva lui Vlad Plahotniuc. Astfel, procuratura a anuntat ca in cel mult 30 de zile urmeaza sa decida daca exista premise clare pentru a deschide dosar penal. Liderul PAS sustine ca va contesta in judecata, in cazul in care va primi un raspuns negativ. Maia Sandu a depus denuntul pe numele lui Vlad Plahotniuc la sfarsitul lunii septembrie, acuzandu-l de uzurparea puterii in stat. Pana acum liderul PD nu a reationat. L-am telefonat astazi, pe purtatorul de cuvant al democratilor, care a spus ca nu comenteaza, pentru ca ar un conflict de ordin juridic si nu politic. 

Alte ştiri despre: