21:27, 19 Mai 2017
, PRO TV

Maia Sandu: "Noi nu am colectat niciodata bani ilegal. PD a facut-o. Cele mai ilegale decizii au fost semnate de Candu, el este santajat"


Maia Sandu, invitata la emisiunea InPROfunzime a negat acuzatiile lui Andrian Candu, despre faptul ca aceasta ar fi colectat bani ilegal pentru protestul de duminica trecuta.


 

Maia SANDU, LIDER PAS: "Eu nu am colectat nici un ban ilegal. Noi nu facem nici o cheltuiala chesh si asta e foarte usor de verificat, deoarece totul se face prin transfer. Noi existam doar din donatii, ceea ce inseamna independenta si corectitudine.

 

Pe partea de finantare, eu l-am actionat in judecata pe Candu, fiindca noi niciodata nu am colectat bani ilegal. PD a colectat bani ilegal, dar nu noi. Noi avem document ca i-am atentionat pe cei de la CEC despre ilegalitatile facute de PD, iar ei intr-o zi vor trebui sa raspunda in fata legii."

 

Comportamentul lui Candu s-a schimbat si se pare ca el se simte amenintat si toata lumea spune ca cele mai ilegale decizii au fost semnate de Candu, dar nu de Plahotniuc. Daca Candu are probe ca eu am colectat bani ilegal pentru partid, atunci sa vina si sa le prezinte in judecata."

 

Intr-o postare pe pagina sa de facebook, Presedintele Parlamentului, Andrian, Candu, a declarat ca Maia Sandu a colectat ilegal bani pentru organizarea protestului de duminica trecuta. Aceasta a negat acuzatiile si a anuntat ca l-a dat in judecata. 

Alte ştiri despre: