16:12, 4 Ianuarie 2016
, PRO TV

Maia Sandu: "Faptasii scenariului pe care l-am vazut azi si-au aratat deplinul dispret fata de oameni." Renato Usataii: "Un pas spre anticipate"


Maia Sandu si Renato Usatii reactioneaza pe Facebook dupa nevotarea Guvernului Sturza, din cauza lipsei de cvorum de la sedinta speciala a Parlamentului.


 

LIPSA DE CVORUM! Guvernul Sturza, tentativa ESUATA in Parlament. Nicolae Timofti urmeaza sa mai desemneze un candidat la functia de premier

 

Ex-ministrul Educatiei, Maia Sandu, a criticat conjunctura de astazi din Parlament: „Tertipul la care s-a recurs se înscrie în “terapia de şoc” îndreptată, după cum se vede, împotriva tuturor cetăţenilor care îşi doresc să trăiască într-un stat eliberat de corupţie şi care vor să mai aibă o şansă de viitor aici, acasă” (n. r. - expresia „terapie de şoc” a fost utilizata in anuntul lui Vlad Plahotniuc din decembrie 2015, prin care a anuntat ca revine in Partidul Democrat si in politica).

Si liderul PN, Renato Usatii, a comentat ceea ce s-a intamplat la Parlament. El crede ca lipsa cvorumului de la sedinta de astazi arata ca R. Moldova se afla cu un pas mai aproape de alegeri anticipate.

 

Datele ultimului sondaj Barometrul Opinei Publice arata ca daca oamenii ar putea vota premierul si presedintele, atunci cele mai multe voturi le-ar da pentru Maia Sandu la functia de prim-ministru si pentru Renato Usatii la functia de presedinte.


De curand, fostul ministru al Educatiei a anuntat ca isi lanseaza o miscare politica, pe care vrea sa o transforme in partid. Maia Sandu afirma ca a venit randul ei sa se implice, intrucat actuala clasa politica ar fi adus tara la sapa de lemn.

 

LIPSA DE CVORUM! Guvernul Sturza, tentativa ESUATA in Parlament. Nicolae Timofti urmeaza sa mai desemneze un candidat la functia de premier

 

*Sursa Foto: facebook.com

Alte ştiri despre: