13:11, 18 Octombrie 2016
, PRO TV

Maia Sandu, despre Vlad Plahotniuc: "Lui Plahotniuc ii este frica de faptul ca cele trei partide au desemnat un candidat comun."


Candidatul PAS, Maia Sandu, recent sustinuta si de formatiunile PPDA si PLDM, sustine ca Plahotniuc s-ar teme de candidatul comun. Totodata, dupa ce Plahotniuc afirma ieri ca ar sustine-o pe Maia Sandu in turul II la alegeri, fosta ministra a educatiei ii reproseaza ca vrea s-o compromita.


 

"Plahotniuc este cel mai detestat om din Moldova - oamenii stiu asta si el stie asta. Probabil traieste o drama personala in legatura cu acest lucru, insa nu-l voi compatimi. Criminalii trebuie sa plateasca pentru ceea ce au facut. Lui Plahotniuc ii este frica de faptul ca cele trei partide au desemnat un candidat comun", scrie Sandu pe facebook.

 

Totodata, dupa ce Vlad Plahotniuc afirma ieri intr-un interviu ca daca ar avea de ales intre Maia Sandu si Igor Dodon in turul II la prezidentiale, ar alege-o pe Sandu, candidatul PAS ii da replica.

 

"Incercarea lui disperata de a ma compromite prin improscare cu propria mizerie arata doar lasitate si frica. Stiind ca murdareste orice atinge, el vine cu ideea că m-ar sprijini în turul II. Crede ca asa ii va creste sansele lui Dodon sa castige alegerile. Dodon, care i-a demonstrat loialitate de-a lungul timpului, va fi un mascarici care ii va face jocul. Doar ca oamenii sant mai destepţi decat ii crede el si vor sti sa aleaga corect. Plahotniuc este doar un mafiot ordinar care incearca sa o faca pe sofisticatul. Nimic mai mult. Si locul lui este la puscarie, nu la conducerea tarii." 

Alte ştiri despre: