21:58, 8 Februarie 2018
, PRO TV

Maia Sandu, despre manualele, care au fost editate pe timpul cand era la minister: "Candu nu are nici o credibilitate sa vorbeasca despre reforme, pentru ca el nu a facut nici o reforma cap-coada cu care sa se laude"


"Candu nu are nici o credibilitate sa vorbeasca despre reforme, pentru ca el nu a facut nici o reforma cap-coada cu care sa se laude". Asta a declarat Maia Sandu, despre manualele de clasa a 2-a, care au fost editate pe timpul cand lidera PAS era minister.


 

Maia SANDU, LIDER PAS: "Noi nu trebuie sa aparam reformele pe care le-am initiat. In cazul acestor manuale, Andrian Candu si toata echipa lui, nu au nici o credibilitate sa vorbeasca despre reforme, pentru ca ei nu au facut nici o reforma cap-coada cu care sa se laude.

 

Reformele in educatie au fost doar initiate, acolo este de lucru si de lucru. Insa, se pare ca trebuie sa ne intoarcem noi pentru a rezolva ceea ce a ramas de facut."

 

 Acum doua zile, in cadrul sedintei Guvernului in comun cu Parlamentul, Andrian Candu a vorbit despre greselile din manualele scolare, care s-ar fi strecurat acolo pe vremea cand Maia Sandu era ministru. Presedintele Parlamentului a invitat-o sa participe si ea la urmatorea sedinţă, pentru a clarifica subiectul.

 

In replica, Maia Sandu spunea ca tocmai PD-ul e vinovat de tot ce se intampla in tara si daca autoritatile vor sa gaseasca solutii reale, atunci sa iasa la o dezbatere publica cu ea.

Alte ştiri despre: