23:20, 6 Noiembrie 2018
, PRO TV

Maia Sandu, despre filtrele de integritate pentru candidatii pentru circumscriptii: "Noi putem sa sprijinim un candidat care vine din alt partid politic, doar daca acest candidat face dovada integritatii"


"Noi toti trecem prin aceleasi filtre. Noi putem sa sprijinim un candidat care vine din alt partid politic, doar daca acest candidat face dovada integritatii". Asta a declarat Maia Sandu, invitata la emisiunea InPROfunzime.


 

Maia SANDU, LIDER PAS: "Noi putem sa sprijinim un candidat care vine din alt partid politic, doar daca acest candidat face dovada integritatii si trece prin aceleasi masuratori a meritocratiei.

 

Eu am depus dosarul la parlamenul curat si astept sa fie facuta evaluarea, noi toti trecem prin aceleasi filtre, toata lumea a depus dosarele si rezultate inca nu sunt, dar astept sa fie cat mai curand.

 

Andrian Candu nu este persoana potrivita pentru a vorbi despre integritatea altor oameni, el mai intai trebuie sa demonstreze ca nu a are probleme de integritate si cred ca ii va fi foarte dificil sa faca asta."

Alte ştiri despre: