15:45, 17 Mai 2018
, PRO TV

Maia Sandu, catre Munteanu si Codreanu: "Domnilor, alaturati-va eforturilor noastre, faceti apel catre sustinatorii vostri ca sa voteze candidatul care are sanse reale sa invinga". Munteanu: "Andrei Nastase a esuat" - VIDEO


Maia Sandu ii indeamna pe candidatul PL, Valeriu Munteanu si candidatul PUN, Constantin Codreanu sa-si uneasca fortele pentru localele de duminica si sa-si indemne sustinatorii ca sa voteze candidatul care are sanse reale sa ajunga in turul doi.In spotul publicat pe facebook, Maia Sandu indeamna alegatorii sa iasa duminica la vot si sa voteze candidatul PPDA Andrei Nastase.

 

Tot aici, Sandu vine cu un mesaj catre Valeriu Munteanu si Constantin Codreanu:

 

"Trebuie sa fim uniti, prin maturitate si responsabilitate ii puteti opri pe candidatii lui Plahotniuc si Dodon. Candidatii care isi declara sprijinul pentru aspiratiile europene ale Republicii Molova, care isi declara sprijinul de a scoate tara de sub controlul hotilor. Haideti sa facem echipa comuna. 

Domnule Munteanu, domnule Codreanu, alaturati-va eforturilor noastre. Faceti apel la sustinatorii dvs sa voteze pentru canditatul care are sanse reale sa invinga candidatii oligarhiei. Haideti sa le oferim locuitorilor municipiului Chisinau un primar care sa lucreze in interesul lor, nu in interesul hotilor."

 

 

Tot pe facebook, Munteanu ii raspunde Maiei Sandu:


Alte ştiri despre: