15:23, 4 Ianuarie 2016
, PRO TV

Marian Lupu anunta reluarea negocierilor intre partidele pro-europene: Vom prezenta presedintelui un candidat la functia de prim-ministru pana luni, 11 ianuarie


Potrivit liderul PD, Marian Lupu, cel tarziu maine partidele pro-europene se vor aseza diin nou la masa de negocieri, iar pana la data de 11 ianuarie, sefului statului ii va fi prezentat un candidat la functia de premier.


 

Marian Lupu, presedinte Partidul Democrat: "PD de o maniera transparenta, deschisa si asumata a declarat pozitia sa inca de la inceput, ca nu va vota componenta Guvernului prezentata in frunte cu candidatul desemnat. [...] Ma intereseaza mai putin rezultatul previzibl de astazi. Ma intereseaza mai mult ce urmeaza de aici incolo. Ca fractiune si ca partid suntem concentrati pe actiunile ulterioare.

 

Cel tarziu pana maine il vom informa pe presedintere tarii privind munca pe care o reluam impreuna cu colegii din alte fractiuni parlamentare, deputati pro-europeni, negocieri privind formarea unei majoritati parlamentare. Ne angajam intr-un proces de negocieri si prezentarea rezultatului acestor negocieri sefului statului pana lunii, 11 ianuarie. [...] Cu solicitarea de desemnare a candidatului majoritatii. In caz ca aceasta tentativa nu va fi una reusita, la fel, il vom informa pe seful statului. [...] Trebuie sa fie inaintat un candidat care are un sprijin al unei majoritati parlamentare".

 

LIPSA DE CVORUM! Guvernul Sturza, tentativa ESUATA in Parlament. Nicolae Timofti urmeaza sa mai desemneze un candidat la functia de premier

 

Sursa foto: captura privesc.eu

Alte ştiri despre: