21:53, 18 Octombrie 2018
, PRO TV

Liderul PCRM, despre intalnirea lui Erdogan cu Plahotniuc: "Posibil ca s-au intalnit ce cei care reprezinta majoritatea in Parlament...am intrebat de Candu si el a zis ca nu s-a intalnit cu Erdogan"


Prezent la emisiunea InPROfunzime cu Lorena Bogza, liderul PCRM, Vladimir Voronin, a comentat intalnirea lui Recep Erdogan cu Vladimir Plahotniuc.


 

Vladimir VORONIN, LIDER PCRM: "Acum PD, in mod normal sauin mod nenormal, mentine majoritate in Parlament si poate din aceste considerente s-a intalnit cu cei care reprezinta majoritatea. Am intrebat azi de Candu si el a zis ca nu s-a vazut cu Erdogan aseara."

 

Recep Erdogan a luat cina cu Vlad Plahotniuc. Cei doi au avut o intrevedere, care nu a fost anuntata in program, asadar s-a desfasurat cu usile inchise.

 
In comunicatul emis de Partidul Democrat se mentioneaza ca liderul democrat a discutat cu presedintele turc despre relatiile dintre cele doua tari si cum poate fi crescuta prezenta investitorilor turci in Moldova.
 

Formatiunea a publicat si un video, care insa nu are sunet. In imagini, Erdogan apare destul de rece, pe cand Plahotniuc schiteaza niste zambete. Jurnalilstii nu au avut acces la intalnirea celor doi. Vizita sefului de la Ankara s-a incheiat astazi.

Alte ştiri despre: