21:46, 20 Septembrie 2018
, PRO TV

Maia Sandu: "Sor este un instrument pe care l-au folosit pentru a fura banii. El este protejat de Plahotniuc. PD va face tot posibilul ca Sor sa nu fie condamnat pana la alegeri"


Primarul de Orhei, Ilan Sor este un instrument pe care l-au folosit pentru a fura banii, iar PD va face tot posibilul ca acesta sa nu fie condamnat pana la alegeri. Declartia facuta de Maia Sandu in cadrul emisiunii InPROfunizme.


 

Maia SANDU, LIDER PAS: "Sor este un instrument pe care l-au folosit pentru a fura banii. Toata lumea intelege ce a facut Sor si toata lumea intelege ca Sor e protejat de Plahotniuc.

 

Capul rautatilor este Plahotniuc. Ei vor face tot posibilul ca Sor sa nu fie condamnat pana la alegeri. Lui Sor i s-au dat inca trei luni. Partidul Democrat este un partid fara sprijin popular.

 

Partidul Socialistilor are un oarecare sprijin, iar oamenii trebuie sa inteleaga ca cei care voteaza pentru Dodon - voteaza pentru Plahotniuc si invers."

 

Primarul de Orhei, Ilan Sor este condamnat la sapte ani si jumatate de inchisoare in dosarul Bancii de Economii. El se declara nevinovat. 

Alte ştiri despre: