21:42, 21 Iunie 2018
, PRO TV

Lidera PAS, despre alegerile parlamentare: "Suntem intr-un mare pericol. Daca ii lasam acum sa ne fure votul, ei vor porni cu ideia ca pot face asta si la parlmaentare si asta ar putea sa demotiveze oamenii pentru alegerile parlamentare"


Intrebata despre alegerle parlamentare, Maia Sandu spune ca "Suntem intr-un mare pericol. Daca ii lasam acum sa ne fure votul, ei vor porni cu ideia ca pot face asta si la parlmaentare si asta ar putea sa demotiveze oamenii pentru alegerile parlamentare".


 

 

Maia SANDU, LIDER PAS:  "Noi suntem intr-un mare pericol. PD ne-a obisnuit ca inainte ca sa faca cele mai mizerabile abuzuri, isi pregatessc o argumentare cu cuvinte frumoase. Nu se respecta nici macar aparentele.

 

Daca ii lasam acum sa ne fure votul, ei vor porni cu ideia ca pot face asta si la parlmaentare, asta ar putea sa demotiveze oamenii pentru alegerile parlamentare. Oamenii se vor intreba:  de ce sa mai merg la vot? Daca Curtea Suprema de Justitie va schimba decizia, omul mai are un graunte de ratiune in el. Votul se anuleaza in general in Republica Moldova, asta e concluzia. Incet, incet se trece la dictatura."

Alte ştiri despre: