12:13, 14 Noiembrie 2017
, PRO TV

Liberalii refuza sa vina la dezbaterile electorale: "Socialistii s-au discreditat, participarea noastra ar insemna recunoasterea acestui referendum, moft al socialistilor."


Partidul Liberal a emis un comunicat de presa, in care anunta ca nu va participa la confruntarile electorale cu socialistii.


 

Liberalii afirma ca acest referendum este ilegal si de aceea nu vor delega niciun reprezentant pentru a participa la dezbateri.

 

"Socialiştii s-au discreditat, la fel şi toţi ceilalţi, care au pus la cale şi au contribuit la organizarea acestui referendum ilegal. Considerăm că participarea noastră la dezbateri electorale, alături de uzurpatorii şi iniţiatorii acestui plebiscit, ar duce în mod implicit la recunoaşterea acestui referendum ilegal, inclusiv am legaliza moftul socialiştilor, prin care se vor cheltui  9 milioane de lei din buzunarul locuitorului municipiului Chişinău." se mentioneaza in comunicat.

 

Desi refuza sa vina la dezbateri, liberalii merg la intalniri cu alegatorii, iar ieri Dorin Chirtoaca a postat pe facebook un filmulet cu realizarile sale. 

Alte ştiri despre: