15:47, 21 Noiembrie 2017
, PRO TV

Liberalii, despre initiativa PSRM de a face referendum pentru trecerea la republica prezidentiala: "Dodon si socialistii, campioni in organizarea referendumurilor pe banii cetatenilor"


Partidul Liberal critica, intr-un comunicat de presa, intentia socialistilor de a organiza un referendum pentru trecerea la republica prezidentiala.


 

In comunicat, liberalii ii iau peste picior pe socialisti. 

 

"După ”victoria” obţinută în cadrul referendumului de pe 19 noiembrie în Chişinău, Dodon şi socialiştii lui au prins din nou la curaj." afirma PL.

 

Potrivit PL, acest referendum ar fi un alt moft al presedintelui Igor Dodon. 

 

"După ce au aruncat în vânt 9 milioane de lei, pentru organizarea referendumului din Chişinău, care a eşuat, socialiştii sunt gata să scoată din nou din buzunarul cetăţeanului alte 70-80 milioane de lei, pentru satisfacerea unui alt moft al lui Dodon, cel de-a avea puterea absolută." se mentioneaza in comunicat.

 

Liberalii mai spun ca vor face tot posibilul pentru a bloca aceasta initiativa a socialistilor. Astazi, intr-o conferinta de presa, liderul PSRM, Zinaida Greceanii a spus ca socialistii au colectat deja 350 de mii de semnturi, iar pana pe 2 februarie isi propun sa aiba un milion de semnaturi in sustinerea unui eventual referendum, la care oamenii sa fie intrebati daca vor republica prezidentiala.

Alte ştiri despre: