11:18, 10 Ianuarie 2018
, PRO TV

La prima sedinta a Parlamentului, socialistii vor initia motiune de cenzura impotriva noilor ministri investiti astazi in functie


Socialistii sustin ca la primele sedinte ale Parlamentului, din acest an, vor initia o motiune de cenzura impotriva noilor ministri propusi de PD si investiti astazi in functie, prin decretele semnate de Andrian Candu.


 

Intr-un comunicat emis de PSRM, acestia sustin ca la prima sedinta din noua sesiune vor veni cu initiativa de a introduce o motiune de cenzura impotriva noilor ministri investiti astazi in functie.

 

"Partidul Socialiştilor din Republica Moldova se pronunţă categoric împotriva unei noi tentative a majorităţii de la guvernare de a captura puterea absolută şi de a suspenda preşedintele ales de popor al Republicii Moldova, prin intermediul Curţii Constituţionale de “buzunar”. La primele şedinţe plenare ale sesiunii de primăvară-vară a parlamentului, PSRM va veni cu iniţiativa de a introduce moţiunea de cenzură contra noilor membri ai Guvernului care au fost numiţi în funcţie fără a ţine cont de normele constituţionale", se arata in comunicatul socialistilor.

 

Astazi, ministrii anuntati de PD au fost investiti in functie. Cele 7 decrete au fost semnate de Andrian Candu, dupa ce Curtea Constitutionala l-a suspendat temporar din functie pe Igor Dodon.

Alte ştiri despre: