13:41, 20 Noiembrie 2018
, PRO TV

La mitingul de duminica al socialistilor ar fi participat 30 de mii de manifestanti. Greceanii: "Calculele s-au facut in baza numarului de autocare venite la Chisinau. Nu ne-am intrecut cu nimeni, cu numarul de participanti" - VIDEO


La mitingul de duminica al socialistilor ar fi participat 30 de mii de manifestanti, sustine lidera partidului, care spune ca aceste calcule s-au facut in baza numarului de autocare venite la Chisinau. Membrii formatiunii nu au vrut sa spuna cat i-a costat evenimentul, dar au precizat ca au evitat sa dea nume atunci cand au criticat opozitia pentru a nu le face... publicitate.


 

30 de mii de oameni este cifra anuntata de socialisti atunci cand au fost intrebati despre numarul de participanti la evenimentul organizat de ei, duminica. Estimarile ar fi fost facute in baza numarului de autocare venite la Chisinau, ceea ce, teoretic, ar putea insemna 1000 de microbuze stationate in centrul orasului.

 

Zinaida GRECEANII, LIDER PSRM:Vreau sa va zic noi nu ne-am intrecut cu nimeni, cu numarul de participanti./Noi nu am adus pe nimeni sub semnatura, nu am lipsit pe nimeni de la serviciu cum au facut altii.”

 

Ca printre manifestanti s-a regasit si o protestatara care anterior s-a facut remarcata si la un miting al Partidului Sor socialistii au spus ca...

 

Bogdan TIRDEA, DEPUTAT PSRM:Eu va recomand sa va uitati si la mitingurile PAS si o sa o vedeti si acolo. Avem baieti profesionisti, care isi schimba chipiul de la un eveniment la altul.”

 

Intrebati de ce nu au dat nume atunci cand au criticat guvernarea, de vreme ce liderul partidului de la conducere este Vlad Plahotniuc, membrii PSRM s-au justificat prin faptul ca...

 

Zinaida GRECEANII, LIDER PSRM:Nu vreau sa le fac promovare. Asta e simplu.”

 

Bogdan TIRDEA, DEPUTAT PSRM:Noi, fiind in opozitie vom bate in Filip si vom bate in Candu, fiindca ei sunt, impreuna cu Marian Lupu, locomotive ale PD. Vlad Plahotniuc nu este locomotiva PD si sa bati in el nu are sens. El are raiting de mins 80-90%. De aceea, cand iesi bati in Nastase ca are raiting, Filip ca are raiting si Sandu ca are raiting.”

 

Cei din PSRM au evitat sa spuna cat i-a costat organizarea manifestatiei de duminica, mentionand ca cifrele vor fi indicate in rapoartele financiare ale formatiunii. Politia a anuntat ca la mitingul socialistilor ar fi venit in jur de 12 mii de persoane.

Alte ştiri despre: