17:57, 20 Septembrie 2015
, PRO TV

Ion Suruceanu, despre nunta liderului de la Tiraspol: "Niciun fel de onorariu, eu m-am dus ca la prieteni. Detalii intrigante - VIDEO


Interpretul Ion Suruceanu a cantat la nunta lui Evgheni Sevciuk si a Ninei Stanski gratis. Suruceanu ne-a povestit ca a ramas impresionat de mire si mireasa, dar si de petrecere, la care ar fi fost invitate aproximativ 45 de persoane. Artistul nu este deranjat de faptul ca a cantat la nunta unui lider separatist. Mai mult, Suruceanu spune ca el si Sevciuk au prieteni comuni.


 


Ion SURUCEANU, INTERPRET: ”Eu vreau sa spun ca mai frumoasa si mai modesta nunta n-am vazut in viata mea. Cred ca au fost cel mult 45 de persoane, nu perechi.”

 
Ion Suruceanu ne-a spus ca a fost singurul interpret care a cantat la nunta. 


Ion SURUCEANU, INTERPRET: ”Mirele extraordinar, un baiat foarte frumos. Mireasa – la fel. Eu am avut impresia ca daca dl Sevciuk nu s-a casatorit pana acum, el era in asteptarea doamnei Nina. Imbracati la 4 ace, frumos, dar si simplu. Ea – intr-o rochie alba cu bej si niste floricele. E -intr-un costum foarte modest, negru, camasa alba, fara cravata. Lejer imbracati, foarte frumos. Extraordinar, s-au privit foarte frumos.”

 
Artistul spune ca desi el si Sevciuk nu se cunosc personal, au prieteni comuni.


Ion SURUCEANU, INTERPRET: ”Cum, suntem prieteni... deja daca am fost invitat numai eu din interpreti, cred ca el din persoana mea a vazut un prieten. Asa, personal, nu, dar ca interpret el ma cunoaste de multi ani si eu ca politician il cunosc.”

 
Asa ca a cantat ca la prieteni, adica gratis.


Ion SURUCEANU, INTERPRET: ”Niciun fel de onorariu, eu am fost invitat de ei sa fac un program de 15 minute, eu le-am spus ca va fac cat doriti, am facut 45 minute. Am primit onorariu un buchet extraordinar de roze.”

 
Artist al Poporului din 1990 si decorat cu Ordinul Republicii in 2004, Ion Suruceanu afirma ca nu este deranjat sa cante pentru liderul unei regiuni separate de restul Republicii Moldova si care s-a autoproclamat republica.


Ion SURUCEANU, INTERPRET: ”Eu sunt interpret international si am dreptul sa cant unde vrei. Au trecut timpurile cand Julio Iglesias nu putea canta in URSS pentru ca a cantat la ziua lui Reagan. Nu m-am dus sa fac politica, m-am dus sa fac buna dispozitie, pe malul drept, la fel ca pe malul stang.”

 
Astazi Moldova.org a scris ca la nunta ar fi fost prezent si Mitropolitul Vladimir, insa Mitropolia nu ne-a putut confirma acest lucru, iar Ion Suruceanu spune ca nu l-a vazut pe mitropolit la petrecere. Astazi Nina Stanski a postat pe facebook un mesaj in care multumeste tuturor pentru felicitari si afirma ca ea si sotul sau sunt fericiti. Nunta a avut loc ieri in satul Stroenti, care este bastina liderului de la Tiraspol.

 

Evgheni Sevciuk si Nina Stanski s-au cununat vineri intr-o biserica din raionul Camenca. Din 2009 pana in 2012, Stanski a fost consiliera lui Sevciuk, apoi a fost numita sefa departamentului de externe, functie din care a plecat in luna august 2015, cand s-a anuntat casatoria lor. Nina Stanski, in varsta de 38 de ani, are o fiica, dar nu se stie daca a mai fost casatorita. Evgheni Sevciuk are 47 de ani si nu a mai fost casatorit. 

Alte ştiri despre: