17:14, 9 Iulie 2018
, PRO TV

Ion Ceban spune ca este gata sa faca front comun cu Andrei Nastase impotriva constructiilor ilegale din capitala: "Vom contribui indeferent de rezultatele alegerilor" - VIDEO


Unica persoana legitima din conducerea primariei este Nistor Grozavu. O spune socialistul Ion Ceban care sustine ca Ruslan Codreanu ar trebui sa plece din functia de primar-interimar. Fostul pretendent la fotoliul de primar spune ca este gata sa faca front comun cu Andrei Nastase impotriva constructiilor ilegale din capitala.


 

Ion CEBAN, CONSILIER PSRM: "De cand Codreanu este numit in functie noi am cerut demisia lui Codreanu pentru ca a fost numit in funcitie ilegal. Doi Grovazu ar fi demis pe Grozavu daca as fi ajuns primar."

 

 Desi spune ca Grozavu nu ar mai trebui sa lucreza in primarie din cauza ca ar fi semnat documente dubioase, Ceban afirma ca atunci cand are nevoie, i se adreseaza acestuia si nu primarului interimar, Ruslan Codreanu. 

 

Ion CEBAN, CONSILIER PSRM: “Noi nu prea conlucram cu domnul Codreanu, dar sunt unele chestiuni si nu putem evita la nesfarsit pe chetii de gradinite scoli. Mai mult comunicam cu Grozavu, cat de cat e o persoana legitima.”

 

 Ruslan Codreanu nu ne-a raspuns la telefon pentru a comenta acuzatiile. Anterior, acesta spunea ca detine functia legal, intrucat a fost sustinut de consilierii PPEM, colegii sai de partid. Astazi, Ion Ceban a anuntat ca vrea sa se alieze cu Andrei Naste pentru ca impreuna sa lupte impotriva constructiilor ilegale din oras.

 

Ion CEBAN, CONSILIER PSRM: “Au ca si domnul Nastase am semant in timpul campanii mai multe acorduri cu societatile civile. Am zis ca vom contribui indeferent de rezultatele alegerilor. Va fi si oficializata prin intermediul consiuliu municipal.”   

 

 El sustine ca a programat pentru astazi prima sedinta a unui grup de lucru in acest sens. La locul stabilit, in fata cafenelei Guguta au venit, insa, doar consilieri si activisti ai PSRM si niciun reprezentant al PPDA. Ceban si Nastase nu au venit. Andrei Nastase nu a raspuns la telefon pentru a ne spune daca va accepta propunerea lui Ion Ceban. 

Alte ştiri despre: