11:35, 8 Noiembrie 2018
, PRO TV

Maia Sandu, despre criteriile de alegere a candidatilor comuni pe circumscriptii: "Suntem deschisi pentru competitie, cine are cei mai potriviti candidati are sansele cele mai mari"


"Pe toate circumscriptiile noi o sa avem candidati puternici si recunoastem ca sunt anumite circumscriptii pe care sansele noastre sunt putin mai mici datorita structurii electoratului." Asta a declarat lidera PAS, Maia Sandu, prezenta in cadrul emisiunii InPROfunzime.


 

Maia SANDU, LIDER PAS: "Noi spunem ca suntem deschisi pentru competitie, cine are cei mai potriviti candidati are sansele cele mai mari sa obtina sprijin pentru acesti candidati din partea blocului. Si eu cred ca asta este corect, daca cineva are o formula mai buna decat asta s-o prezinte, dar formula la care am lucrat noi este destul de buna.

 

Din punctul nostru de vedere este credibila. Am vorbit cu oamenii si toata lumea asta isi doreste sa avem certitudinea ca in urmatorul parlament vin oameni care nu au probleme de integritate, oameni onesti in care cu totii putem sa avem incredere.

 

Pe toate circumscriptiile noi o sa avem candidati puternici si evident recunoastem ca sunt anumite circumscriptii pe care sansele noastre sunt putin mai mici datorita structurii electoratului, dar exista un numar mare de circumscriptii in care electoratul pro-european este majoritar si aici peste tot vom avea candidati puternici si de asta insistam pe acest element al meritocratiei ." 

 

Acesta, dar si alte subiecte sunt discutate astazi in cadrul emisiunii InPROfunzime.

 

Mai multe despre crearea Blocului PAS-PPDA - ACUM, diseara la ora 21:00. Emisiunea a fost inregistrata pentru ca atat liderul PAS, cat si liderul PPDA se afla astazi la Helsinki.

Alte ştiri despre: