20:26, 19 Aprilie 2017
, PRO TV

Investigatia opozantului Alexei Navalnai despre averea ascunsa a premierului rus este falsa si nu merita comentarii. A spus-o chiar Dmitri Medvedev, dupa prezentarea raportului anual al guvernului - VIDEO


Investigatia opozantului Alexei Navalnai despre averea ascunsa a premierului rus este falsa si nu merita comentarii. A spus-o chiar Dmitri Medvedev, dupa prezentarea raportului anual al guvernului. Tot in fata deputatilor, oficialul a vorbit si despre alegerile prezidentiale de anul viitor, mentionand ca va fi o lupta stransa, insa nu se va transforma intr-un razboi.


 

Dmitri MEDVEDEV, PREMIERUL RUSIEI: ”Eu nu voi comenta, într-un mod special, produsele false ale unor indivizi politici. Şi cred că şi multstimatul Partid Comunist trebuie să se abţină.”

 

Dmitri Medvedv a fost intrebat de catre un deputat din Partidul Comunist despre cum se va proteja de acuzatiile venite din partea lui Navalnai. Fara a oferi un raspuns concret, premierul a dat de inteles ca nu vrea ca acest subiect sa mai fie discutat.

 

A vorbit insa pe lung despre succesele guvernului pe care il conduce. Printre principalele subiecte s-a numarat economia. Medvedev sustine ca 2016 a fost un an dificil pentru rusi, avand in vedere sanctiunile mentinute de Occident, insa asta i-a facut mai puternici.

 

Dmitrii MEDVEDEV, PREMIERUL RUSIEI: ”Astăzi, nicio provocare nu ne mai sperie. Din contra, ne dau un impuls de a ne dezvolta. Economia noastră se dezvoltă, chiar dacă ne spuneau că va fi catastrofă.”

 

Pe un ton ridicat, premierul a avut o replica pentru cei care critica guvernul.

 

Dmitrii MEDVEDEV, PREMIERUL RUSIEI: ”Daţi-ne o reţetă universală, dacă sunteţi gata să fiţi la conducere, ce să facem mai departe?”

 

Medvedev a vorbit si despre alegerile de anul viitor, mentionand ca nu va permite ca lupta pentru fotoliul de presedinte sa se transforme intr-un razboi. Desi discursul de astazi era despre activitatea guvernului, premierul a facut cateva comentarii despre atacul americanilor asupra unei baze militare siriene. Astfel, Casa Alba a demonstrat ca lupta de fapt, nu cu teroristii, ci cu administratia Assad, este de parere oficialul rus.

Alte ştiri despre: